Schrijnwerkerij Robert in Lommel helpt u met alle houtwerk, ramen en deuren

Vertrouw op 15 jaar ervaring

Schrijnwerkerij Robert is uw specialist in algemene timmer- en schrijnwerken, dit zowel voor particulieren als bedrijven. Wij respecteren onze afspraken en timing. Wij zorgen voor perfecte afwerking.

U kunt bij ons terecht voor allerhande plafonds en wanden in gyproc of mdf panelen. Maar ook voor het plaatsen van binnendeuren, deuren of ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in dakwerken, biedt Schrijnwerkerij Robert u tevens probleemloos een totaalpakket aan. Start u met een nieuwbouwproject, of plant u een grondige renovatie? Wij maken graag een all-in offerte voor uw gevel- en dakwerken, die vervolgens door de zaakvoerder tot op het einde worden opgevolgd.

Wij werken zowel rechtstreeks voor gezinnen en bedrijven als in onderaanneming. Schrijnwerkerij Robert is gevestigd in Lommel (tussen Hasselt en Eindhoven) en is actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Geïnteresseerd? Geef ons vandaag nog een seintje, Schrijnwerkerij Robert maakt zo snel mogelijk een afspraak. Op basis van uw verwachtingen en budget wordt dan een marktconforme prijs voorgesteld. En wees gerust: wij zijn enkel tevreden als u dat bent! Onze eerdere klanten kunnen dit bevestigen.

U wenst een gratis offerte?

Heeft u al concretere plannen?
Dan helpen wij u graag verder met een gratis offerte.
Vraag ze aan.

Lees meer

Realisaties

Back to Top