Isoleren en bekleden van gevels met hout of platen

De gevel vormt hét visitekaartje van uw woning of bedrijf. Maar dat is alleen het esthetische aspect. Want een goed geïsoleerde gevel biedt ook de beste bescherming tegen regen, wind, en koude. Doe daarom een beroep op een vakman. Zoals Schrijnwerkerij Robert, die al meer dan 15 jaar de beste service biedt tegen een heel correcte prijs. De betere isolatie biedt u –naast een vermindering van uw verwarmingskosten- ook een verhoging van uw wooncomfort.

Schrijnwerkerij Robert bekleedt uw gevel dan ook heel zorgvuldig met een smaakvol eindresultaat als absolute garantie. En omdat wij een kleine onderneming zijn stellen wij ons heel flexibel op, waardoor u steeds zeker bent van een heel persoonlijke opvolging. U zult dan ook versteld staan over het frisse, nieuwe uitzicht waarover uw woning beschikt na een opknapbeurt van de gevel.

Wij werken met alle materialen voor de bekleding van uw gevel: hout of diverse soorten platen, afhankelijk van wat u wenst en van uw budget.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat

Desgewenst kunnen wij deze werkzaamheden koppelen aan het maken of onderhouden van uw dakconstructie.

Back to Top