Alle houtwerk, met de kwaliteit die u verdient

Schrijnwerkerij Robert -   Algemene schrijnwerkerijSchrijnwerkerij Robert is uw specialist in het uitvoeren van allerhande schrijnwerken, waarbij wij steeds voor u aan de slag gaan met hetzelfde enthousiasme, ongeacht of het kleine werken dan wel omvangrijke projecten betreft.

U kunt bij ons dus te allen tijde terecht voor uw plafonds of wanden, maar ook voor diverse andere binnen- en buitenschrijnwerken bent u hier aan het juiste adres. Wij plaatsen nieuw houtwerken en herstellen bestaande constructies.

Onze visie bestaat erin bestaande bouwconstructies - zowel binnen als buiten - nieuw leven in te blazen en dit met vakmanschap, aandacht voor afwerking, zorg en detail. Schrijnwerkerij Robert streeft dan ook steevast naar een bovengemiddeld resultaat, gaat met de grootste zorg te werk en levert een correcte service aan een eerlijke prijs. Onze aanpak is op uw maat.

Verder staan wij steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

U kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van ramen en deuren, voor dakwerken, voor gevelbekleding.

Back to Top